1. Hjem
  2. »
  3. Bæredygtighed
  4. »
  5. Samarbejde

Samarbejde

At tage ansvar for mennesker og miljø har altid været vigtigt for os. Vi tror på styrken i at gøre ting sammen, og derfor arbejder vi ofte sammen med andre.

Vores samarbejdspartnere

International Coffee Partners

En non-profit organisation, hvor vi sammen med seks andre familieejede kaffevirksomheder driver udviklingsprojekter, der forbedrer udviklingsmuligheder og levevilkår for små kaffeavlere.

Era of We

En digital og transparent platform, hvor kaffeavleren sætter vilkårene, kan dele sin passion og information om kaffens historie og unikke egenskaber direkte med forbrugeren.

Haga-initiativet

Et erhvervsnetværk, der vil vise, at erhvervslivet er en del af løsningen i klimaforandringerne, blandt andet ved at vise sammenhængen mellem ambitiøse klimastrategier og øget lønsomhed.

Fødevarevirksomhederne

En brancheorganisation for fødevarevirksomheder i Sverige. Her arbejder vi sammen med andre for at sikre, at fødevareindustrien når Paris-aftalens mål og FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Initiative for Coffee&Climate

Et initiativ, hvor vi sammen med medlemmerne af International Coffee Partners, andre kaffevirksomheder, Sida og lokale organisationer hjælper småproducenter med at møde klimaforandringerne.

WWF’s Hållbar Livsmedelskedja

Et netværk, hvor 15 førende svenske fødevarevirksomheder arbejder sammen med WWF for mere bæredygtig fødevareproduktion og -forbrug i Sverige.

CSR Sweden

Et netværk med fokus på virksomhedernes sociale ansvar og engagement. Gennem viden, kontakter og erfaringsudvekslinger bidrager netværket til en positiv udvikling inden for CSR og bæredygtighedsspørgsmål.

Circular Coffee Community

Et netværk, der gennem åben innovation bidrager til en cirkulær transformation i kaffeverdenen. Her samarbejder virksomheder og andre om at udnytte kaffens fulde potentiale.

European Coffee Federation

En europæisk brancheorganisation for kaffeindustrien med fokus på fødevaresikkerhed, bæredygtighed og international handel. Arbejder aktivt for at bidrage til fair og bæredygtig produktion og handel.